Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Tegenwoordig is het onmogelijk om een dag door het leven te gaan zonder dat je stickers tegenkomt. Op lantaarnpalen, in de supermarkt, in de trein etc. . Stickers zijn overal! En dat heeft een goede reden. De originele stickers die je hoogstwaarschijnlijk ook in je hoofd hebt zitten terwijl je dit artikel aan het lezen bent is namelijk een gemakkelijke en goedkope manier om jouw boodschap onder de aandacht te brengen bij het grote publiek. 

Verschillende soorten en maten

Naast de klassieke ronde stickers zijn er in de loop van tijd heel veel varianten gekomen op deze sticker. Zo laten wijnmerken bijvoorbeeld etiketten bedrukken om deze vervolgens op de fles te plakken.

Tijdens corona zijn we één soort sticker ook veelvuldig terug gaan zien in het dagelijks leven. Vloerstickers in winkels om looprichtingen aan te geven om zo afstand te kunnen behouden tussen mensen. 

Zoals je merkt kunnen stickers dus voor veel meer worden ingezet dan alleen promotionele doeleinden en dus eigenlijk ook veel meer is dan wat mensen vaak denken als ze een simpele ronde sticker zien. 

Geheim van de sticker

Zoals hierboven aangegeven kunnen stickers voor meer worden ingezet dan om alleen promotie mee te maken. Toch is dit wel waarvoor de meeste mensen stickers bestellen. Stickers zijn namelijk uitermate geschikt voor het promoten van bijvoorbeeld events. Wanneer deze namelijk een beetje op tactisch overwogen plekken geplakt worden zal dit leiden tot veel exposure en dus meer bekendheid. 

2022 = duurzaam

Duurzaamheid is een steeds groter wordend onderdeel van ons leven en dat is maar goed ook. Ook stickers zijn tegenwoordig steeds meer te koop gemaakt van duurzame materialen. Alle stickers voorheen waren namelijk van plastic waarbij er natuurlijk ook nog een deel van de sticker wordt afgehaald wat vaak terecht komt op de straat. 

Tegenwoordig kan je dus op steeds meer plekken stickers kopen van gerecycled- of biologisch afbreekbaar papier. Die van een net zo hoge kwaliteit zijn als de “gewone” sticker. 

Share:

administrator