Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Hard werken is helemaal niets mis mee. Maar de boog kan niet altijd gespannen staan dus moet je ook op z’n tijd rusten en ontspannen. Lekker uitslapen, een dagje shoppen of actief gaan sporten: ieder ontspant op zijn of haar eigen manier. Maar hoe raar het misschien ook klinkt: soms verveel je je gewoon terwijl je vrij hebt. Je weet niet goed wat te doen of hebt geen energie om iets op te pakken. We geven je hier tips wat je kunt doen in je vrije tijd zodat je weer helemaal opgeladen bent.

Interieur veranderen of grote schoonmaak

Kijk eens goed rond in je woning. Vind je de kleur van de wand nog wel mooi of past de bank toch beter in de andere hoek? Verf de muur in een mooi kleurtje, voeg een aantal nieuwe accessoires toe en verplaats wat meubels. Een leuke tijdsbesteding en je waant je in een heel nieuw huis aan het einde van de dag. Sommige mensen zien schoonmaken en opruimen als een noodzakelijk kwaad. Behoor je tot de andere groep? Maak dan je woning grondig schoon, sop de keukenkastjes uit en ruim je kledingkast op. Een heerlijk fris en opgeruimd huis is de beloning van een dagje poetsen en soppen.

Volg een workshop of cursus

Ga een cursus volgen die past bij jouw hobby. Ben je dol op fotograferen en wil je hierover meer weten dan zijn er professionele fotografen die je de fijne kneepjes van de fotografie bijbrengen. Portretfoto’s in een studio of al het moois in de natuur op de gevoelige plaat vast leggen, alles kan. Om de fotoclub tegen de kou te beschermen wanneer jullie buiten foto’s gaan maken laat je voor iedereen een trui bedrukken. Heb je meer op met lekkere gerechten bereiden? Dan is een workshop koken echt iets voor jou. Laat hiervoor schorten bedrukken en alle workshopdeelnemers zien er als echte chef-koks uit.

Familiebezoek of een dagje uit

Je sociale contacten onderhouden is ook een manier om je vrije tijd te besteden. Even op de koffie bij je ouders of op kraamvisite bij het nieuwste lid van de familie. Woont je familie verder weg? Maak er dan een gezellig dagje uit of weekendje weg van. Ga samen een lange wandeling maken of breng een bezoekje aan een nabijgelegen pretpark. Sluit de dag af met een gezamenlijk etentje of ga ouderwets stappen in je geboortestreek. Heerlijk bijkletsen met oude bekenden van vroeger én met je familie natuurlijk.

Wellness thuis

Verwen jezelf met een wellness thuis. Ga lekker lang in bad liggen. Compleet met romantische kaarsjes, een glas wijn en een ontspannen muziekje waan je je in een beautyfarm. Is het warm weer? Zet dan een opblaasbadje neer in de tuin en ga daarin afkoelen terwijl je ondertussen naar een gesproken boek luistert. Kortom, er zijn genoeg dingen te doen om je vrije tijd in te vullen. En wanneer je alleen maar lekker spelletjes op je mobiel wilt spelen kan dat natuurlijk ook.

Share:

administrator