Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Met stijgende temperaturen weet je dat de zomer voor de deur staat. Veel huishoudens onderzoeken nu wat ze kunnen doen om het hoofd koel te houden. Als je aan het onderzoeken bent welke apparaten je zou moeten kopen, dan zou een draagbare airconditioner bovenaan je lijst moeten staan! Er zijn veel voordelen van een mobiele airco— wil je meer weten? Hier onderzoeken we hoe dit apparaat de perfecte koeloplossing is voor je ruimte:

Rol van kamer naar kamer 

Draagbare airconditioners zijn ontworpen met mobiliteit in het achterhoofd, dus de meeste units komen bevestigd met wielen. Dit ontwerp maakt het gemakkelijk om het van kamer naar kamer te rollen, ongeacht het gewicht. Je kunt hem verplaatsen wanneer je koele lucht nodig hebt in een bepaalde kamer. Je zou het tijdens werkuren in je thuiskantoor kunnen houden, het tijdens het avondeten naar de keuken kunnen schuiven en het vervolgens naar je slaapkamer kunnen verplaatsen voordat je naar bed gaat. Zelfs als je in een huis met trappen woont, zijn deze apparaten licht genoeg voor de meeste mensen om comfortabel naar boven te dragen.

Bezuinig op energiekosten

Mobiele airconditioners zijn misschien veel kleiner dan je traditionele airco-units, maar dat is maar goed ook. Vergeleken met het koelen van een heel huis, worden draagbare airconditioners alleen gebruikt om de kamer waarin het zich bevindt te koelen. Hierdoor kan een mobiele airco je kamer effectief koel en comfortabel houden met veel minder energie. Het kost zelfs bijna vijf keer minder om je draagbare AC de hele dag aan te laten staan ​​in vergelijking met een centrale AC-unit! Dit is een geweldige optie voor je als je het grootste deel van je dag op één plek in je huis doorbrengt, zoals je kantoor of woonkamer.  

Biedt diverse instellingen

De meeste draagbare airconditioners bieden niet alleen koele lucht. Sommige modellen bieden namelijk ook nog andere functies, zoals een “droge” instelling. Dit is handig in vochtige omgevingen, waar schimmel- en waterschade veel voorkomen. Andere modellen zijn uitgerust met een ionisator. Dit apparaat helpt de mobiele airconditioner om schadelijke deeltjes in de lucht, zoals ziektekiemen en bacteriën, te verwijderen met behulp van negatieve ionen. Het gebruik van dit apparaat kan helpen de luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren en je huis veel veiliger en comfortabeler te maken. Om de veiligheid in je woning te waarborgen, doe je er goed aan om ook de beste CO2 meter te kopen en te installeren in je huis. 

Kan worden opgeborgen

Een ander voordeel van het bezitten van een mobiele airco is dat deze gemakkelijk kan worden opgeborgen of verborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Veel apparaten hebben de neiging veel ruimte in beslag te nemen, of zien er onhandig uit en verpesten het uiterlijk van je ruimte. Dit is niet het geval bij draagbare airconditioners. De meeste hebben een slank, wit ontwerp dat niet te luid of opvallend is. Bovendien zorgen hun eenvoudige vorm en ontwerp ervoor dat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen op plaatsen zoals je kast, onder sommige planken of andere opberghoeken die je in je kamer hebt. Ze nemen ook minder ruimte in beslag dan de meeste andere apparaten.

Share:

administrator