Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Slimme verlichting: we hebben er allemaal wel eens van gehoord, maar we hebben er lang nog niet allemaal iets mee gedaan. Een lamp is een lamp, denkt menigeen, en hoe erg is het nu precies om deze gewoon via het lichtknopje te moeten bedienen? Dat is inderdaad helemaal niet erg, en als jou dat prima bevalt, is er ook echt geen noodzaak om over te stappen op slimme lampen. Feit is echter wel dat de meeste mensen die slimme lampen zijn gaan proberen eigenlijk niet meer anders willen. En dat is echt niet alleen omdat ze daardoor niet meer op hoeven te staan om naar het lichtknopje te lopen. Deze slimme lampen hebben nog veel meer voordelen.

Alles kan worden geprogrammeerd

Het fijne van slimme lampen is dat je ze volledig kan programmeren. Je kunt in de ochtend beneden komen, en daar het licht al zachtjes staan schijnen. Je kunt het vaak zelfs zo instellen dat het gedurende je ochtendritueel steeds een beetje feller gaat schijnen, zodat je steeds een beetje wakkerder wordt.

Omgekeerd kan dat ook: in de loop van de avond het licht steeds heel subtiel een beetje dimmen. Zo komen je hersenen alvast een beetje tot rust voor je je bed induikt, wel zo lekker voor de nachtrust. Het kunnen programmeren heeft meer voordelen. Je kunt je lampen ook zo nu en dan laten branden als je op vakantie bent, dat kan inbraken voorkomen. Of ze zo instellen dat ze rond zonsondergang vanzelf aan gaan, lekker makkelijk!

Je lampen staan minder lang nutteloos aan

Je lampen programmeren is niet alleen makkelijk, het zorgt er ook vaak voor dat ze niet langer aan staan dan nodig is. Hoe vaak klik je niet alvast op het lichtknopje als je erlangs loopt ‘omdat het toch bijna donker wordt’, terwijl je eigenlijk nog een uur daglicht te gaan hebt. En hoe vaak branden er in een huis niet meer lichten dan nodig is? Door slim te programmeren kun je dat voorkomen, en staan lampen voortaan alleen aan als ze echt nodig zijn.

Iedere kleur van de regenboog!

Extra leuk is dat je via een app je slimme lampen alle kleuren van de regenboog kunt geven. Een wandlamp op een witte muur is daarvoor perfect: iedere avond kun je, subtiel of juist uitgesproken, je wand van kleur laten veranderen. Ook het licht koeler of juist warmer maken is heel makkelijk, net als je lampen dimmen of juist extra sterk laten schijnen. Zo worden je lampen pas echte sfeermakers!

Share:

administrator