Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail


Netflix bingen is het modewoord van deze tijd. Lekker ongegeneerd de ene na de andere aflevering kijken van je favoriete Netflix serie. Chill toch? Maar welke Netflix series zijn nu echt de bom in Nederland? Dit zijn de vier chillste Netflix series van dit moment:

Ozark


Ozark keert terug op Netflix voor het derde seizoen. We kunnen maar geen genoeg krijgen van de Bryde´s. Een ogenschijnlijk keurig gezin in Missouri wordt gedwongen tot allerlei criminele activiteiten om honderden miljoenen wit te wassen voor een drugskartel. Het is te vergelijken met een serie als Fargo, die zich ook in het midden van Amerika afspeelt.

La Casa de Papel


Komt Berlijn op magische wijze terug uit de dood? Of speelt zijn personage alleen een rol in flashbacks? En Nairobi? Heeft zij de schoten van de politie overleefd? Dat zijn de grote vragen die we hadden na de cliffhanger van seizoen 3. Eindelijk kunnen we nu zien hoe het verder gaat met onze favoriete Spaanse criminelen.

Better call Saul


Breaking Bad spin-off Better Call Saul bestaat bijna net zo lang als zijn voorganger. Inmiddels volgen we Saul nu al vijf seizoenen lang. Niet iedereen is verder gekomen dan het eerste seizoen. Maar de latere seizoenen zijn zeker de moeite waard om te bingen. Zeker nu we ook zijn broer Chuck leren kennen, en dat Mike Ehrmantraut weer terugkomt.

Tiger King

De nieuwe docu serie Tiger King maakt furore op Netflix. Het gaat over een leeuwentemmer in Amerika, en laat de duistere kanten zien van een voor velen onbekende wereld. Er is namelijk meer aan de hand dan de voor de hand liggende dierenmishandeling. In de zevendelige serie zien we hoe de man deel uitmaakt van een seks groep, en dat zijn vrouw hem uiteindelijk aan de tijgers voerde.

Share:

administrator