Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Hoe leuk is het om met je familie of vrienden een leuk tuinfeest te geven? Iets waarbij je gezellig met z’n allen samenkomen en waar je kan lachen en genieten van elkaar. Maar wat doe je eigenlijk bij zo’n tuinfeest? Er zijn zoveel leuke dingen die je kan doen. Denk aan barbecueën, samen cocktails maken en verschillende spelletjes spelen.

Lekkere barbecue

Ken je het, dat je gezellig met iedereen aan het kletsen bent op je tuinfeest, maar je begint trek te krijgen? Dan is het beste idee om lekker de barbecue aan te slingeren. De vraag is dan: wat is het lekkerste op de barbecue? Je hebt veel verschillende keuzes. Je kan kiezen voor een heerlijke burger, een steak, een lekker visje, groentes en voor de vegetariërs een vegetarisch stuk vlees. Zo kan iedereen op zijn manier genieten van een lekker stuk (vegetarisch) vlees.

Eigen cocktails maken

Je eigen cocktails maken op een tuinfeest is een leuke en gezellige bezigheid, waar je aan het eind van de avond nog wat aan hebt. Ik geef je hier een paar recepten voor de lekkerste cocktails.
Pornstar Martini:
Een pornstar is een van de makkelijkste en lekkerste cocktails om te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de nodige ingredienten in huis te halen en de shaker erbij te pakken. Vul de shaker vervolgens met ijs, passoã, evenveel wodka als passoã, een scheut vanillesiroop en het sap van een halve citroen en shake dit goed door elkaar. Daarna zeef je het in een mooi glas en om het af te maken versier je het met een halve passievrucht die je daarna lekker kan oppeuzelen.
Gin Tonic:
De gin tonic is ook een van de meest bekende cocktails ter wereld en makkelijk te maken. Je vult je glas met ijs, giet 50 ml gin en 100 ml tonic over het ijs, je roert het samen goed door en om het af te maken doe je er plakjes komkommer en limoen bij in. Nu is je gin tonic helemaal klaar om opgedronken te worden.

Spelletjesavond

Er zijn zoveel verschillende spellen die je kan doen tijdens een tuinfeest, maar iets wat altijd in de smaak valt zijn oer-Hollandse spellen. Denk daarbij aan spijkerpoepen, koekhappen, eierlopen of ringwerpen. Dit zijn spellen die leuk zijn als je al een paar zelfgemaakte cocktails op hebt. De spelletjes geven toch altijd weer de gezelligheid, maar ook de strijd die erbij hoort. Ook is een karaokeavond altijd een leuk idee voor zo’n avond. Je kan samen lachen om degene die vals zingt, samen huilen van het emotionele nummer of genieten van een groepsnummer die iedereen meezingt.

Feestje

Als je al deze onderdelen bij elkaar raapt, heb je een hele leuke avond met je familie of je vrienden. Dus ga gezellig met z’n allen genieten op een mooie zomerdag met een fantastisch tuinfeest.

Share:

editor