Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Voor sommige mensen is voetbal, zwemmen of de sportschool niet genoeg. De echte waaghalzen willen meer dan dat! Voel jij ook dat je meer uitgedaagd wil worden tijdens het sporten? Wellicht is het beoefenen van extreme sporten dan wel iets voor jou. Hierbij kan je denken aan motorcrossen, paragliden of zelfs bungee jumpen. Hier heeft iedereen weleens van gehoord. Wat nou als je een echte extreme sport wil proberen, die nog niet zo populair is geworden? In deze blog lees je meer over extreme sporten die net dat stapje verder gaan.

Extreme sporten voor wanneer jouw evenwicht je sterkste punt is

Wil jij een keer echt iets te geks proberen? Denk er dan eens over na om te gaan mountain unicyclen. Dit is mountainbiken maar dan net een tandje heftiger. Het gaat namelijk om mountainbiken in de natuur op een eenwieler. Wanneer jij met een rotvaart van een berg of heuvel affietst op een eenwieler, ben je ervan verzekerd dat de adrenaline in jouw lijf overuren draait. Deze extreme sport stelt jouw evenwicht in ieder geval goed op de proef. Een andere optie is koorddansen boven een ravijn of tussen hoge gebouwen. Hier heb je gegarandeerd ook een zeer goed evenwicht voor nodig.

Wanneer je juist geen hoogtevrees hebt, zijn deze extreme sporten iets voor je!

Free-cliff diving is nog best onontdekt en vraagt een hoop wilskracht en durf van je. Het gaat hier om een vorm van schoonspringen, want je dient wel de nodige schroeven en salto’s onderweg naar beneden uit te voeren. In sommige landen met hoge rotsen en kliffen langs de zee, worden zelfs wedstrijden voor deze extreme sport georganiseerd. Wanneer je nog meer op grote hoogte wil doen, kan je kiezen voor skyaking. Dit is een mix tussen skydiven en dan met een kayak aan je verbonden in een wilde rivier terecht komen. Wanneer je land dien je direct te kayakken.

Share:

administrator