Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

LEGO is wereldwijd bij jong en oud erg populair. Het bestaat al sinds 1947 en is zo al een lange tijd een enorme hit. Er zitten veel voordelen aan het bouwen met LEGO en is daarom heel goed én leuk voor kinderen, maar waarom is en blijft het al die tijd zo’n groot succes? Dat lees je in dit artikel.

Leuk voor iedereen

Als je het eenmaal doet ben je er al snel helemaal dol op. Je kan LEGO ook op verschillende manieren gebruiken en daardoor is het voor iedereen leuk. Je kan bijvoorbeeld met de poppetjes een verhaal spelen, met aparte steentjes allerlei verschillende dingen maken of simpelweg met de handleiding een set in elkaar bouwen. Er zijn natuurlijk sets voor verschillende leeftijden, maar er bestaan zelfs sets speciaal voor volwassenen.

Creatief

Veel volwassenen zoeken verschillende dingen om in het dagelijkse leven zich nog creatief te kunnen uiten. Dat kan natuurlijk met hobby’s zoals tekenen en schilderen, maar ook met LEGO moet dat aardig lukken. Zo kan je naast je baan nog ergens je fantasie voor gebruiken.

LEGO films en evenementen

Van LEGO zijn er zelfs bepaalde films gemaakt. Ook LEGO World is iets waar kinderen graag heen willen. Dit is een LEGO beurs. Er bestaan ook een soort LEGO tentoonstellingen en hotels. Natuurlijk horen bij LEGO’s eigen The Lego movie, Lego Batman movie & Lego Ninjago movie ook speciale sets die kinderen dan al te graag willen bemachtigen.

Verschillende sets

LEGO heeft ontzettend veel verschillende soorten sets, daarom heb je er oneindig veel plezier mee. Er bestaan ook LEGO sets van bepaalde grote film series, denk daarbij aan LEGO Harry Potter en LEGO Star Wars. Je kan met LEGO ook enorm veel andere dingen namaken zoals bekende gebouwen en steden, vette auto’s met technische LEGO en zelfs een bosje bloemen.

Share:

editor