Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Wist je dat de naam ‘stationwagen’ zich heeft te danken aan de Amerikaanse station wagon? Deze auto’s werden in die tijd gebruikt voor transport rondom de stations en werden ook gebruikt als taxi’s. Nog steeds kennen we de stationwagen als een lange auto met een ruime kofferbak, maar worden nu veel gebruikt voor zakelijke doeleinden omdat het representatieve auto’s zijn. Wij zetten hieronder de beste stationwagens voor ondernemers voor je op een rij.

1 BMW 3-Serie

De stationwagen van de BMW 3-Serie heeft een sportief uiterlijk en is veelzijdig. Bij het produceren van de 3-Serie is er gelet op comfortabel rijgebruik en zuinig brandstofverbruik. Wanneer jij veel voor het werk onderweg bent en zuinig wil rijden, kun je kiezen voor de 320d met een hybridemotor. Je kunt hier lange ritte mee afleggen: tot wel 1200 kilometer aan een stuk. Wanneer je voor zakelijke doeleinden de BMW 3-Serie wilt, kun je de auto financial leasen door eenvoudig te zoeken op ‘BMW 3-Serie financial lease’.

2 Volvo V60

De populaire Volvo V60 is op vele wegen te zien. Deze stationwagen heeft een enorme kofferbak, wat varieert van 430 liter tot aan 1241 liter. Deze maat is afhankelijk van de uitvoering. Ook kan de V60 semi-autonoom rijden en is de auto voorzien van vele luxe snufjes. Met deze Volvo kun jij veilig over de weg én zul jij een goed visitekaartje zijn bij de klanten van jouw bedrijf.

3 Volkswagen Passat

Een eenvoudig design, maar toch fraai. De Volkswagen Passat doet waar het voor staat: een prettige reis, voldoende kofferruimte en natuurlijk genoeg zitplaatsen. De kofferbak heeft een ruimte van wel 650 liter. Zo kun jij alle benodigdheden van jouw werk kwijt op een plek. Ook niet geheel onbelangrijk is dat de auto van binnen ook genoeg ruimte biedt. De passagiers hebben allemaal voldoende beenruimte, om een zo prettig mogelijke reis te bieden. Wil jij ook de Passat gebruiken voor zakelijke doelen? Je hebt voor elke Volkswagen Passat-variant lease-deals waarmee jij al vanaf 128 euro per maand met de Passat de weg op kunt.

4 Renault Mégane Estate

Je kunt de Renault Mégane Estate nu op de weg zien als plug-in hybride, waarmee je ongeveer vijftig kilometer volledig elektrisch mee kunt rijden. Ideaal als je voor je werk veel reist en tegelijkertijd wil denken aan het milieu. Bovendien is deze stationwagen relatief goedkoop in de aanschaf of als je een contract afsluit voor financial lease. Ook bij deze auto is de kofferruimte enorm: de groottes variëren tussen de 521 en 1504 liter.

Share:

administrator