Contact

Zwolle, Nederland

Wij zijn altijd bereikbaar per mail

Stel je bent een grote dierenliefhebber, je hebt een mooie woning, maar je wil ook graag dat je dieren de vrijheid hebben binnen. Hoe kun je dan toch je woning gezellig inrichten? Er zijn verschillende mogelijkheden en we geven je graag een paar tips! Als je een hondenliefhebber bent, dan wil je natuurlijk iedere dag volop kunnen genieten van je trouwe viervoeter. Je gaat samen heerlijk wandelen, geeft de hond eten en dan kan hij heerlijk een dutje doen in zijn hondenmand. Een fijn moment om even bij te komen allebei, maar waar plaats je de hondenmand? Dit hangt af van een paar factoren. Als je bijvoorbeeld een druk gezin hebt, is het fijn als de hond zich even terug kan trekken. De mand kun je dan op een rustige plek in de woning plaatsen. De hond kan dan zelf kiezen wanneer hij zich even terug wil trekken. Als je alleen bent met de hond, dan kun je de mand ook in het zicht zetten zodat de hond lekker bij je kan liggen (ze houden namelijk graag alles in de gaten).

Katten in de woning

Naast honden hebben veel mensen ook katten. Een kat heeft een goede krabpaal nodig, maar ook een goede kattenbak. Maar waar plaats je alles zodat jij er geen last van hebt en de kat er toch goed bij kan? Een kattenbak vinden veel mensen stinken, maar door de bak op tijd schoon te maken kun je dat voorkomen. Zorg er ook voor dat de bak niet in de zon staat (dan heb je namelijk kans dat het sneller gaat stinken). De krabpaal kun je op een plaats zetten waar de kat er echt gebruik van maakt. Je merkt snel genoeg op welke plek de kat vaak zit en daar kun je deze dan plaatsen.

Gezelschap met dieren in huis

Als je huisdieren hebt, dan ben je nooit alleen. Ze houden je gezelschap, geven je liefde en voelen het vaak ook aan als je ze even nodig hebt. Zeker een hond komt dan even bij je liggen en dan kun je altijd samen een wandeling maken om er even tussenuit te gaan. Een kat is meestal wat meer op zichzelf, maar ook dat hangt van het ras en het karakter af. Samenwonen met huisdieren gaat in ieder geval prima, je richt je woning er vaak op in zodat je het er allemaal naar je zin hebt.

Share:

administrator